Frank Montis speelt als geen ander hammond. Hij is een internationaal gerespecteerde uitvoerende muzikant. Daarnaast is hij ook nog eens een uitstekende docent. Wekelijks volg ik met veel plezier zijn lessen. De lessen kennen een duidelijke opbouw en centreren rond groove, ritmiek en timing. De lessen worden steeds een beetje ingewikkelder zodat ik stukje bij beetje mijn vaardigheden kan verbeteren. Naast het aanleren van bepaalde patronen leer ik hoe ik solo’s kan uitbouwen. Frank stuurt me elke week een oefening op notenschrift en een korte film zodat de beheersing van het notenschrift geen absolute must is. De online lessen zijn fantastisch vormgegeven. Naast de lay out van een hammond is frank als docent in beeld en kan hij visueel duidelijk maken hoe ik bepaalde onderdelen kan verbeteren.

Daarnaast is Frank ook nog eens een uitstekende coach die  ingaat op de mindset van het spelen. Juist door focus en intentie met elkaar in evenwicht te brengen leer ik gaandeweg mijn speelstijl verbeteren. Frank begeleidt dit proces op fantastische wijze.

Ik zou Frank als docent voor eenieder van harte willen aanbevelen, of je nou beginner bent of gevorderde. De lessen van Frank zijn op maat en voor eenieder een verrijking.